Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

1 november 2022 tog Kungsbacka kommun över driften av Kolla vård- och omsorgsboende (som tidigare drivits i privat regi). Nu finns möjligheten för dig som vill, vågar och kan anta utmaningen och arbeta hos oss mot målet att varje dag skapa meningsfullhet för omsorgstagarna och kvalitet i det vi gör.

Vi är två enhetschefer på boendet, med lång erfarenhet av att arbeta i kommunen och vår målsättning är att få till ett bra team där alla kan och vill bidra till en fin verksamhet. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt team och ser fram emot din ansökan!

Rollen som undersköterska hos oss

I jobbet ger du en god omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens behov. I ditt arbete ingår även social dokumentation, olika hälso- och sjukvårdsuppgifter samt att planera och utföra dagliga aktiviteter för en trivsam tillvaro för våra hyresgäster. I vårt arbete utgår vi från vår gemensamma värdegrund och arbetsplatskultur; vi levererar, vi samarbetar, vi tänker nytt och vi välkomnar.

Vi arbetar kvalitativt och målinriktat med BPSD-register, Senior Alert, Tena Identifi och andra metoder som främjar ett personcentrerat arbetssätt där vården och omsorgen sker tryggt och säkert utifrån individens behov och önskemål. Vi tycker att kontaktpersonens roll är mycket viktig och vill att man tar ett stort ansvar inom det området.

Din profil

Som person är du tillmötesgående och respektfull i ditt bemötande samt lyhörd till din omgivning. Du utstrålar ett lugn, skapar trygghet för våra hyresgäster och det är en självklarhet för dig att alltid ha omsorgstagarens bästa för ögonen. Du är nytänkande och nyfiken på ny teknik då detta används mycket i vårt arbete. Du tycker om att lära nytt och att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Vidare är du ansvarsfull och bidrar med ditt positiva sätt och engagemang till en god arbetsmiljö. Vi vill att alla som arbetar hos oss bidrar till ett gott kamratskap genom att vara flexibla och goda kollegor i alla lägen. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du erfarenhet av att arbeta som undersköterska är det meriterande.

Om oss

Vi finns med cirka 8 minuters cykelavstånd från Kungsbacka resecentrum. Det finns även bra kommunikationer med en buss som stannar utanför dörren och personalparkering.

Boendet ligger i ett lugnt, nybyggt villaområde med närhet till Onsalafjorden i Kungsbacka. Vi har sex enheter och sammanlagt 71 lägenheter varav två är med inriktning demens och fyra är med inriktning på somatik. Här finns fina promenadstråk med parkbänkar i grönskan. På den grönskande innergården kan de boende tillsammans med personal plantera växter och njuta av sitt för- och eftermiddagskaffe. Det finns tre stora gemensamma balkonger och tre stora gemensamma uteplatser.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på önskad sysselsättningsgrad, med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse. Du jobbar natt med tjänstgöring vardagar och helg.

På Kolla vård och omsorgsboende har vi cirkulationstvätt för våra arbetskläder och från januari 2023 köper vi in städ av lägenheterna från serviceförvaltningen.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan senast 14 februari. Urval sker löpande.

Vi strävar efter en transparent och inkluderande rekryteringsprocess. Därför kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. Detta innebär att du inte skall bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV. Svaren på frågorna kommer objektivt och strukturerat att användas som del i urval.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra omsorgstagare att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter omsorgstagare med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/69
Kontakt
  • Stephanie Edevåg, enhetschef, 0300–835225
Publicerat 2023-01-25
Sista ansökningsdag 2023-02-14

Tillbaka till lediga jobb