Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker en ny kollega till vår lärlingsutbildning inriktning måleri. Lärlingsutbildningen handlar om att tillsammans med ett företag i måleribranschen lära ut de kunskaper som behövs för att arbeta som målare.

Rollen som yrkeslärare hos oss

Som lärare/instruktör hos oss kommer du att jobba i ett arbetslag med framåtanda och engagemang! Ni kommer tillsammans att planera, utföra och utvärdera den pedagogiska undervisningen. Du ser därför dig själv som en del av en större helhet där alla bidrar till att eleverna får bästa möjlighet att lyckas med sina studier, utifrån individuella förutsättningar.

Din profil

Vi söker dig med lärarlegitimation för gymnasieskolan eller gedigna yrkeserfarenheter och med behörighet för verksamhetsområdet. Vi ser det som en självklarhet att du sätter lärandet i centrum, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har förmåga att inspirera andra, utveckla dina ämnen och förstår vad det innebär att jobba i en målstyrd verksamhet. Erfarenhet av arbetsledning är en merit.

Känner du igen dig? Då är du välkommen att bli en av oss!

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Elof Lindälvs gymnasium är beläget centralt i Kungsbacka med 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum och nära till populära lunchrestauranger samt shoppingcenter. Skolan har omkring 1400 elever och här finns både högskoleförberedande program och yrkesprogram. Vår verksamhet är indelad i fem skolenheter med en verksamhetschef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet. Alla lärare ingår i lärararbetslag formade runt de olika programmen. Läs gärna mer om oss här!

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 30 april 2020.

Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss på förvaltningen Gymnasium & Arbetsmarknad

På förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad är vi ca 550 medarbetare. Vi består av verksamheterna Gymnasium och Kompetenscentrum. Via förvaltningen erbjuds kommuninvånarna gymnasieutbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning, studie- och karriärvägledning, etablering för nyanlända till Sverige, eller insatser för de som är i behov av ekonomiskt bistånd och behöver komma ut i arbete eller studier.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/201
Kontakt
  • Rektor Bonny Wernersson, 0300- 83 35 11
Publicerat 2020-03-26
Sista ansökningsdag 2020-04-30

Tillbaka till lediga jobb