Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa vård- och omsorgsboende? Vi ska starta Särö boende under februari 2021. Vi söker en ledare som skapar delaktighet för våra medarbetare utifrån ett kundfokus. Våra boenden präglas av att alla ska känna sig välkomna, trygga och nöjda. Våra kundundersökningar visar på att vi är bättre än bra och nu satsar vi på att bli bäst.

Särö Vård- och Omsorgsboende

Särö Vård och omsorgsboende ligger naturskönt beläget mellan hav och skog. Boendet ligger i anslutning till ett nybyggt bostadsområde. I närheten når du mataffär, apotek, caféer och restauranger. Boendet kommer att bestå av 80 lägenheter och cirka 80 medarbetare.

Rollen som enhetschef hos oss

Du och din kollega kommer till en början att fokusera på rekrytering då medarbetare behöver vara på plats runt november/ december 2020. Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen för Vård och Omsorgsboende och Hemsjukvården. Du ansvarar för enheten tillsammans med din chefskollega och har resultatansvar för ekonomi, personal och verksamhet. Du ingår i ledningsgrupp där du tillsammans med verksamhetschefen och övriga enhetschefer initierar, stödjer och leder verksamhetens processer.

Vi erbjuder dig en utåtriktad roll där du har mycket kontakter med kunder, anhöriga, hemsjukvård och biståndsenheten. I arbetet har du inte bara ett nära samarbete med dina chefskollegor och medarbetare utan även med övriga chefskollegor och våra stödfunktioner inom ekonomi, HR och kommunikation.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning samt erfarenhet som chef inom liknande verksamhet. Vi förutsätter att du är en van användare av digitala verktyg samt att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt. För tjänsten krävs att du har B-körkort.

Som ledare ser du vikten av att vara ett föredöme. I ord och handling lyfter du fram de värderingar som vår verksamhet utgår från och vägleder dig mot dem när du fattar beslut. Du har förmågan att skapa motivation, engagemang och delaktighet och kan tydliggöra övergripande mål och förväntningar kring ditt och enhetens uppdrag. Du har förmåga att se helheten och olika frågeställningars långsiktiga betydelse och konsekvenser för verksamheten.   Genom ditt ledarskap får du andra att vilja och våga. Du är modig, inspirerar till nytänkande och utveckling samt skapar möjlighet för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka beslut. Ditt sätt att möta människor med värme, energi och respekt skapar entusiasm och arbetsglädje. Du har en god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift för att kunna kommunicera både internt och externt samt för att etablera och bibehålla god samverkan med olika aktörer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Hos oss får du en arbetsplats där du har möjlighet att påverka, göra skillnad och att ta ansvar. Vi hjälper varandra och har roligt tillsammans. Alla chefer får gå utbildningen ”Utvecklande Ledarskap”(UL). Dessutom, ett gemensamt introduktionsprogram för att du skall känna dig väl förberedd på uppdraget. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida: www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sahar-ar-det-att-jobba-hos-oss/  
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt, enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 1 mars 2020.

#LI-KUNGSBACKA

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid eller enligt överenskommelse
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/68
Kontakt
  • Helene Ljungqvist, Verksamhetschef, 0300- 83 81 92
  • Karin Särka Enhetschef, 0300-83 39 72
Publicerat 2020-02-14
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Tillbaka till lediga jobb