Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som barnskötare hos oss

Som barnskötare kommer du tillsammans med närmaste kollegor och läroplan arbeta med att motivera och utmana de yngre barnens lärande. Detta sker genom exempelvis lekar, sångövningar och genom bildskapande. På så vis utvecklas våra barn genom varandra och utvecklar i samspel alla sinnen, motoriskt, logiskt som socialt.

Du delar gärna med dig av tidigare lärdomar och lyckade idéer, för att skapa så roliga vardagar som möjligt. Hos oss ska alla känna sig välkomna!

Din profil

Vi söker dig som har barnskötarutbildning. Har du erfarenhet av arbete med bildstöd är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om oss

Hammerö  förskola ingår i Hålabäcks området där man har ett nära samarbete med sju andra förskolor, en pedagogista och specialpedagog.

I detta område är det tre chefer. Förskolorna omfattas av gemensamma utvecklingsgrupper, APT och studiedagar för att leda utvecklingsarbetet ”from great to exellent”.

Tillsammans med övriga pedagoger planerar, genomför och utvärderar du den pedagogiska verksamheten. Vi arbetar för att alla som vistas i våra lärmiljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade. Du kommer hålla kontakt med vårdnadshavare och i dialog med dem stötta barnens lärande och utveckling. Vi vill även att du har intresse för skapande och digitala lärprocesser.

Förskolan arbetar med att ha en hög pedagogisk kvalité med ständiga förändringar utifrån barns behov och intresse. Förskolans utmaningar är lärmiljöerna både inne och ute och där det kreativa och fantasirika är viktigt. Till vår hjälp till förskolan har vi en pedagogista som utmanar oss.

Vi fokuserar på relationell pedagogik samt att utveckla digitalisering i linje med vårt demokratiska uppdrag i läroplanen för förskolan.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde 7 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 7 januari 2020 eller enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/844
Publicerat 2019-10-10
Sista ansökningsdag 2019-10-24

Tillbaka till lediga jobb