Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som elevassistent hos oss

Du kommer att stötta en elev under hela skoldagen. Du är tillsammans med eleven under såväl lektionstid som raster och lunch. Du samarbetar med elevens lärare kring undervisningen. Du kommer också att ha ett nära samarbete med hemmet.

Din profil

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som elevassistent/resursperson. Du har kunskap om olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och har flera redskap för att stötta elever med beteendeproblematik. Du är modig, tydlig och skicklig på att bygga goda relationer. Som person vill vi att du är lugn, trygg och prestigelös. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Känner du igen dig? Gör dig redo för en glädjefull resa tillsammans med oss!

Om oss på Tingbergsskolan

Tingbergsskolan är en F-6-skola med cirka 430 elever. Vi tillhör pedagogiskt område Centrum i Kungsbacka kommun, med närhet till populära lunchrestauranger, shoppingcenter och buss- samt tågstation. Skolan är mycket trivsam med nära kontakt mellan pedagoger och elever. Trivsel och tillit är ledord för såväl elever som personal.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning på deltid (75%) under läsåret 2019/2020 med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/840
Kontakt
  • Rektor Petra Aadland, 0300- 83 43 94
Publicerat 2019-10-10
Sista ansökningsdag 2019-10-18

Tillbaka till lediga jobb