Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som är relationsorienterad, lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta.

Om oss

Beda Hallbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola i alternativ lärandemiljö med ett varierat arbetssätt och undervisningsupplägg. Skolan erbjuder samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning beteendevetenskap med profil kommunikation och ledarskap. Vi vänder oss både till den som söker ett litet kommunalt alternativ direkt från högstadiet och till ungdomar mellan 16 och 20 år som vill tillbaka till studier och meningsfull sysselsättning. På Beda Hallbergs gymnasium vill vi möjliggöra utveckling av nya arbetssätt och metoder. Det är viktigt att såväl elever som lärare ser en helhet, ett sammanhang och en struktur i allt de gör. Läs gärna mer om oss på vår webbplats eller facebooksida.

Aranäsgymnasiet ligger centralt i Kungsbacka med 10 minuters promenadavstånd från resecentrum. Skolan har ca 1400 elever. På Aranäsgymnasiet finns introduktionsprogram, högskoleförberedande program, yrkesprogram, det internationella programmet International Baccalaureate (IB) samt Gymnasiesärskola. Skolan är indelad i fem skolenheter med en gymnasiechef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet.

Rollen som lärare hos oss

I rollen som lärare hos oss ansvarar du tillsammans med närmaste arbetslag för att ha givande dagar på jobbet, varje dag. Du ansvarar också tillsammans med andra för att planera och lägga upp verksamheten mot uppställda mål, samt att vara en del av ett stöttande arbetslag.

Du kommer att undervisa i ämnet matematik hos oss på Beda Hallbergs gymnasium samt Aranäsgymnasiet. Med närmaste arbetslag på respektive verksamhet planerar, analyserar och utvärderar du den pedagogiska verksamheten. 

Din profil

Du är behörig gymnasielärare i ämnet matematik. Erfarenhet är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en visstidsanställning på 50-60% under vt19, med start 7 januari.

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 11 november.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-19
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 7 januari
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-60%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/839
Kontakt
  • Rektor Anna Wallergård, 0300-83 32 11
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-11-12

Tillbaka till lediga jobb