Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi vill ha dig som uppskattar att ha stora möjligheter till inflytande, delaktighet och som tillsammans med oss fortsätter vårt ständiga arbete mot gemensamma mål och visioner!

Rollen som förskollärare hos oss

I detta uppdrag kommer du tillsammans med närmaste kollegor och läroplan arbeta med att motivera och utmana de yngre barnens lärande. Detta sker genom exempelvis lekar, sångövningar och genom bildskapande. På så vis utvecklas våra barn genom varandra och utvecklar i samspel alla sinnen, motoriskt, logiskt som socialt. Du förväntas i rollen att skapa och förvalta föräldrakontakter samt genomföra pedagogisk dokumentation.

Du delar gärna med dig av tidigare lärdomar och lyckade idéer, för att skapa så roliga vardagar som möjligt. Hos oss ska alla känna sig välkomna! 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare som med positivt förhållningssätt tar dig an arbetet med ständiga utmaningar och har lekfullhet, nyfikenhet och lust att lära som drivkrafter. Vi vill att alla som vistas i våra lärandemiljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade. Du kommer tillsammans med närmaste kollegor att planera, genomföra, analysera och utvärdera det pedagogiska arbetet. Du kommer också att ha daglig dialog med barnens vårdnadshavare om verksamheten samt varje barns utveckling, för att skapa stimulerande lärmiljöer och goda förutsättningar.

Känner du igen dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Om oss på Valldas förskolor

Vill du arbeta på en förskola tillsammans med härliga, engagerade kollegor som sätter barn och utveckling i fokus? Då ska du söka tjänsten hos oss. Vi arbetar projektbaserat och utgår från barnens intressen och hypoteser. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation som arbetssätt för att stärka barnens lärprocesser och hålla en hög kvalitet på det pedagogiska arbetet. Vi arbetar mycket med vår lärmiljö.

Vår verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola – alla dagar. Hos oss finns upparbetade strukturer för pedagogiska forum och kollegialt lärande för alla pedagoger. Som förskollärare ser du en utmaning i att vara nytänkande och vara med och skapa en verksamhet för alla våra barn.

Vi erbjuder

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid med start den 1 januari eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 27 oktober.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/838
Kontakt
  • Enhetschef Annette Kimmehed, 0300- 83 60 04
  • Rektor Katharina Wikström, 0300- 83 58 01
Publicerat 2019-10-10
Sista ansökningsdag 2019-11-09

Tillbaka till lediga jobb