Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och inspirera våra unga till att känna glädje, lära sig nya saker och utvecklas till demokratiska medborgare? Vill du jobba på en väl fungerande arbetsplats med härliga kollegor och en skolledning som är engagerad för skolans bästa? Då är du välkommen till Åsaskolan! Detta är en kreativ plats för lärande där du får utmanas tillsammans med ett engagerat kollegium som är lite utöver det vanliga.

Om oss på Åsaskolan

Åsaskolan ligger mitt inne i Åsa tätort med en närhet till havet. Åsaskolan är en F-9 skola med cirka 700 elever. Skolan leds av tre rektorer som har ett nära samarbete för att utveckla skolan på bästa sätt. Skolan är byggd som en by med flera hus som omger en damm. Det ligger en busshållplats alldeles utanför skolan, vilket ger goda kommunikationer och närhet till Kungsbacka centralort. Vi arbetar i årskursvisa arbetslag med täta samarbeten, både elever och pedagoger. Vill du veta mer om det interna arbetet på skola är du välkommen att besöka vår blogg http://portalenasa.se/

Rollen som lärare hos oss

Du kommer att arbeta som mentor i årskurs 9 tillsammans med flera kollegor som delar på mentorsansvar och undervisning. I din lärarroll kommer det finnas tid för kollegialt lärande och att tillsammans med närmaste kollegor att planera, genomföra, analysera och utvärdera den pedagogiska undervisningen, för en stimulerande lärmiljö.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare i naturorienterande ämnen. Du arbetar aktivt med elevinflytande och är bekväm med att använda IT för effektiva lärprocesser. Du är lugn, trygg och flexibel i ditt sätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du samarbetar framgångsrikt med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du skapar goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare och värdesätter ett gott arbetsklimat tillsammans med kollegorna.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda ett vikariat under vårterminen 2020 Tjänsten är på 80% med start våren 2020. Välkommen med din ansökan senast den 24 oktober. Urval och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-12-20
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Januari 2020
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/837
Kontakt
  • Rektor Ulrika Jansson, 0300- 83 68 04
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-10-24

Tillbaka till lediga jobb