Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Mat, värme och service är i fokus hos oss som arbetar med måltider i Kungsbacka kommun. Om du delar vår passion om mätta magar, glada skratt och ett arbete där vi drar nytta av varandras kompetens och olikheter – då kan detta vara något för dig.

Om oss

Vi gör det vi heter - ger service till den kommunala verksamheten inom en mängd olika områden. Vi lagar och serverar mat till förskolor, skolor, äldreomsorg och handikappomsorg. Vi ansvarar för kommunens lokalförsörjning. Vi servar kommunen med informationstjänster, IT-drift, städning, personal- och ekonomiadministration, upphandling med mera. Till invånarna bistår vi med till exempel bostadsförmedling, personliga ombud, samt ekonomi-, konsument- och energirådgivning.

Älvsåkersskolan ligger i den nordöstra delen av Kungsbacka kommun. På skolan finns elever från förskoleklass till årskurs 9. Vår ambition är att alla elever skall känna sig väl bemötta under sin dag och detta arbetar vi med båda på grupp- och individnivå.

Rollen som måltidsbiträde hos oss

Tillsammans med fyra kollegor tillagar och serverar du frukost, lunch (c:a 500 ätande) samt mellanmål. Köket är ett mottagningskök med mottagningskök Elof Lindälv, som slutbereder luncherna samt tillagar alternativrätter på plats. Arbetsuppgifterna innebär matlagning och servering, disk o städ samt övrigt förekommande sysslor i ett storkök.

Din profil

Du som söker är matlagningskunnig i storkök och har en storhushålls- eller restaurangutbildning eller erfarenhet från liknande arbete. Vidare har du grundläggande datorkunskaper för beställning i vår e- handel och personalrapportering samt goda kunskaper i livsmedelshygien och specialkost.

Som person är du positiv, har service- och ansvarskänsla och har ett stort intresse för matlagning, och människor. Du kan arbeta självständigt och effektivt och är kundorienterad med en utpräglad känsla för service.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot elever och pedagoger och har intresse, vilja och förmåga att samarbeta med kollegorna i köket. Du tar ansvar för din uppgift och är duktig på att organisera och planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder 100% semestertjänst med tillträde kring årsskiftet eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 25 oktober.

Om oss förvaltningen för Service

Förvaltningen för Service är Kungsbacka kommuns tredje största förvaltning. Service kärnverksamhet är att tillsammans med förvaltningarna utvecka, leverera och samordna all den service som de behöver för att deras kärnverksamhet ska nå framgång och utvecklas. Detta arbete sker i nära samarbeta med de olika förvaltningarna.

Förvaltningen levererar en stor bredd av tjänster inom fastighet, lokalvård, måltid, IT, medborgar- och kundstöd, rekrytering och lönehantering. Att våra förvaltningar uppfattar oss på ett positivt sätt är en grundläggande förutsättning för en framgångsrik verksamhet. För att möta förvaltningars förväntningar är det vår ambition att alltid vara enkla att nå och förstå och att visa engagemang i varje situation.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/833
Kontakt
  • Enhetschef Susanne Dahlgren, 0300- 83 50 47
Publicerat 2019-10-09
Sista ansökningsdag 2019-10-25

Tillbaka till lediga jobb