Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du vår nya kollega som tillsammans med oss på Teknik vill vara med och utveckla Kungsbackas rörnät? Vi har ett roligt och ansvarsfullt jobb att erbjuda dig som har rätt inställning och erfarenhet av liknande uppdrag.

Om oss

Förvaltningen för Teknik ansvarar för planering, utbyggnad, drift och förnyelser av gator, gatubelysningsnät, kollektivtrafikanläggningar, parker, planteringar, lekplatser, trafik- och parkeringsanläggningar, Kungsbacka Bredbandsnät, vatten- och avloppsanläggningar, renhållning, återvinning och deponier. Kort sagt gör vi vardagen lite enklare för kommunens invånare.

Teknik VA består av ca 75 personer varav 25 arbetar med drift, underhåll, förnyelse och nyanläggning av kommunens VA ledningar.

Rollen som anläggningstekniker hos oss

Nu söker vi en anläggningstekniker för ett omväxlande och flexibelt arbete med fokus på underhåll, reparation, förnyelse och nyanläggning av kommunens vatten- och avloppsledningar.

Din profil

Vi vill att du har god kunskap och erfarenhet från VA-ledningsarbeten. Du kan gärna ha gymnasieutbildning inom VA eller annan utbildning på området exempelvis KY utbildning. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har BE och C körkort samt arbete på väg. Även PE-svetslicens är meriterande. Då IT baserade system används inom verksamheten är det viktigt att du har god datorvana.

Vi söker dig som är ordningsam och samarbetsvillig. Det är viktigt att du är kommunikativ då stor del av arbetet sker i arbetslag men även att du trivs med självständigt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt. Observera att vår inställelsetid vid beredskap är 45 minuters bilfärd från Kungsbacka.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 4 oktober.

Om oss på förvaltningen för Teknik

På förvaltningen för Teknik arbetar 170 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. Vi ansvarar för bland annat gator och gatubelysning, färdtjänst, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast.
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/751
Kontakt
  • Jörgen Fredriksson, 0300-83 52 85
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-10-04

Tillbaka till lediga jobb