Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du en relationsskapande barnskötare som gillar att använda kreativitet och fullt ut för att utveckla den pedagogiska miljön? Ta tillfället i akt och sök en tjänst som barnskötare till Kolla Parkstad!

Om oss

Kolla Backe förskola ligger ett stenkast ifrån Kungsbackas centrum med närhet till kollektivtrafik. Våra lokaler håller en hög standard och är väldigt fina och tilltalande.

Hos oss används kreativitet och fantasin fullt ut, då vi tror att det mesta är möjligt. Vi arbetar enligt Kungsbackas sätt mot minskade barngrupper och har därför organiserat oss att arbeta i duos istället för triader.

Vårt systematiska kvalitetsarbete riktar sig i år mot läslyftet.

Rollen som barnskötare hos oss

Tillsammans med övriga pedagoger planerar, genomför du den pedagogiska verksamheten. Du kommer också medverka i dialog med vårdnadshavare för att stötta barnen i deras lärande och utveckling. Vi arbetar för att alla som visas i våra lärmiljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i förskolan sedan tidigare. Ett plus är om du har intresse att möta barn med särskilda behov.

Som person är du relationsskapande, initiativtagande och har lätt för att samarbete samtidigt som, när det krävs, kan fatta beslut på egen hand. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning till dig med rätt utbildning och kompetens. Tillträde från januari 2020 eller enlig överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 4 oktober. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Januari 2020 eller enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/749
Kontakt
  • Kajsa Envall, 0300-837716
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-10-04

Tillbaka till lediga jobb