Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du vår nya kollega som tillsammans med oss på Teknik vill vara med och utveckla Kungsbackas rörnät? Vi har ett roligt, flexibelt och ansvarsfullt jobb att erbjuda dig med rätt inställning och erfarenhet av liknande uppdrag.

Om oss

Förvaltningen för Teknik ansvarar för planering, utbyggnad, drift och förnyelser av gator, gatubelysningsnät, kollektivtrafikanläggningar, parker, planteringar, lekplatser, trafik- och parkeringsanläggningar, Kungsbacka Bredbandsnät, vatten- och avloppsanläggningar, renhållning, återvinning och deponier. Kort sagt gör vi vardagen lite enklare för kommunens invånare.

Teknik VA består av ca 75 personer varav 25 arbetar med drift, underhåll, förnyelse och nyanläggning av kommunens VA ledningar.

Rollen som rörnätstekniker hos oss

Vi söker nu en kollega som rörnätstekniker med inriktning dricksvatten. Du kommer bland annat att fokusera på underhåll av ventiler och brandposter, vattenmätarbyte, kloreringar och avstängningar vid vattenläckor.

Din profil

Vi söker dig som har en positiv inställning och är strukturerad och ordningsam i ditt arbete. Det är viktigt att du har hög samarbetsförmåga då stor del av arbetet sker i arbetslag men även att du trivs med självständigt arbete. Vi värdesätter även att du är kommunikativ och lyhörd för din omgivning.

Vi söker dig som har god kunskap om hur ett kommunalt VA-rörnät fungerar. B-körkort är ett krav för tjänsten. Då IT baserade system används inom verksamheten är det viktigt att du har god datorvana.

Det är meriterande om du har VVS certifikat, BE-körkort samt "Arbete på väg"- utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt. Observera att vår inställelsetid vid beredskap är 45 minuters bilfärd från Kungsbacka.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 4 oktober.

Om oss på förvaltningen för Teknik

På förvaltningen för Teknik arbetar 170 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastrukturen i hela kommunen. Vi ansvarar för bland annat gator och gatubelysning, färdtjänst, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/745
Kontakt
  • Enhetschef Jörgen Fredriksson, 0300-83 52 85
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-10-04

Tillbaka till lediga jobb