Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du en relationsskapande förskollärare som gillar att använda kreativitet och fullt ut för att utveckla den pedagogiska miljön? Ta tillfället i akt och sök en tjänst barnskötare med uppdrag som löpare till Kolla Parkstad!

Rollen som löpare hos oss

Du kommer att verka som avlösare för ordinarie personal när de har semester, är sjuka, eller har planering. Ditt uppdrag blir på flera olika avdelningar utifrån förskolans behov dag för dag.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat i förskolan och trivs med varierande arbetsuppgifter. Det är viktigt med en hög närvaro.

Som person är du relationsskapande, initiativtagande, snabb och har lätt för att samarbete samtidigt som, när det krävs, kan fatta beslut på egen hand. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Kolla Parkstad

Kolla Parkstads förskola ligger ett stenkast ifrån Kungsbackas centrum med närhet till kollektivtrafik. Våra lokaler håller en hög standard och är väldigt fina och tilltalande. Dessutom har vi en stor lekgård För barnen. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra pedagogiska miljöer, både inne och ute, för hos används kreativitet och fantasin fullt ut, då vi tror att det mesta är möjligt. Vi arbetar enligt Kungsbackas sätt mot minskade barngrupper och har därför organiserat oss att arbeta i duos istället för triader.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning med tillträde från oktober 2019 eller enligt
överenskommelse.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Oktober 2019 eller enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/744
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-09-25

Tillbaka till lediga jobb