Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete samt ingå i en professionell arbetsgrupp? Mitt emellan Göteborg och Kungsbacka ligger Kullaviks hemtjänst med avkopplande omgivningar och närhet till havet! Vi söker nu undersköterskor för tillsvidareanställning och längre vikariat med placering i hemtjänsten i Kullavik inom Kungsbacka Kommun.

Rollen som undersköterska hos oss

Som undersköterska inom hemtjänsten ger du omvårdnad, utför delegerade sjukvårdsinsatser, socialt stöd och aktivering. I Kungsbacka vill vi att man ska få leva livet fullt ut och för oss i hemtjänsten innebär det att med lyhördhet och stort engagemang ge varje kund den vård och omsorg man blivit beviljad utifrån sin egna genomförandeplan. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett pålitligt och professionellt bemötande.

Din profil

Som person trivs du med att arbeta självständigt i ett flexibelt tempo och du har förmåga att fatta egna beslut vid behov. Du har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheterna till förbättring och tar gärna initiativ till nya lösningar samt att du värderar ett gott samarbete kolleger emellan högt.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och innehar B-körkort för tillsvidareanställning. Du har god datorvana och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet.

Erbjudande

Vi erbjuder tillsvidaretjänst eller visstidsanställning med önskad sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar och varannan helg.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag men senast 8 september 2019.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag ca 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård – i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett tryggt och värdigt liv, utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje. Kund och medarbetare utvecklar verksamheten tillsammans.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/665
Kontakt
  • Enhetschef Cecilia Thornström, 0300-83 50 12
Publicerat 2019-08-14
Sista ansökningsdag 2019-09-08

Tillbaka till lediga jobb