Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Åsa Gårdsskola ligger nära västkustens salta klippor med långgrunda sandstränder. Vi är en utmärkt arbetsplats för dig som vill jobba nära lugnet, men också med närhet och goda kommunikationsmöjligheter till större städer som Kungsbacka, Göteborg eller Varberg.

Uppdraget

I uppdraget ingår undervisning i åk 4-6 med större delen i åk 6 med ett delat mentorskap. Undervisningen sker i mentorsgrupper om ca 17 elever. Arbetet och undervisningen planeras ihop med lärarteamet kring åk 6 och övriga lärare i arbetslaget. Du kommer att ingå i ett drivet, kompetent och engagerat team och arbetslag där det är högt till tak och samarbetet präglas av synen att det är ”vi och våra barn” samt “laget före jaget”.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i sv och so för åk 4-6 men andra ämnen kan också vara av intresse.

Vi vill att du är självständig, flexibel, tydlig och kreativ. Du ska vara trygg i din yrkesroll, ditt ledarskap och i ditt uppdrag så att du kan erbjuda en varierad undervisning. Du bör ha erfarenhet av att undervisa och arbeta inkluderande. Vi vill att du ska ha ett gott förhållningssätt, möta alla elever med nyfikenhet utifrån var och ens behov.

Känner du igen dig? 

Verksamheten

Åsa Gårdsskola är en f-9 skolan med drygt 370 elever och 45 medarbetare. Skolan är mitt inne i en spännande fas där vi deltar i ett 3-årigt projekt med intraprenad som driftsform. Intraprenad är en driftsform som får det bästa från två värdar, tryggheten från den kommunala förvaltningen men också kreativiteten och drivet från den vinstdrivande friskolan.

Vår ambition är att lärandet ska gå som en röd tråd från förskolan upp till skolår 9 och vårt fokus ligger på hur individen bäst tar till sig kunskap. Vi har en helhetssyn på lärandet, vilket syns i att vi fokuserar på de 3 delarna; ämneskunskaper, lärandeprocesser och socialt samspel. Skolan och undervisningen ska vara utformad så att den främjar alla elevers utveckling, att de kan påverka sitt eget lärande, träna förmågor för att behärska morgondagens utmaningar och få nödvändig kompetens att leva och verka i ett framtida samhälle. Varje elev skall få möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar i vår verksamhet. Eleven ska få träning i att planera sitt eget arbete samt ta ansvar för sig själv och sin omgivning. Vi arbetar aktivt med att eleverna steg för steg utvecklas till självständiga och ansvarskännande individer. Läs mer om vårt arbete och vår skola på vår hemsida, här.

Erbjudande

Vi kan erbjuda en tidsbegränsad anställning på deltid (ca 60%) med tillträde 12 augusti till och med 20 december, med möjlighet till förlängning. Tjänsten är aktuell under förutsättning att ordinarie lärare antas till sökt utbildning.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-12-20
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 12 augusti.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/586
Kontakt
  • Carina Larsson, 0300-83 37 01
Publicerat 2019-06-28
Sista ansökningsdag 2019-08-04

Tillbaka till lediga jobb