Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du ha ett socialt och meningsfullt arbete som är både utvecklande och utmanande samtidigt som det erbjuder mycket glädje! Vi söker nu en engagerad medarbetare hos oss på Oasen.

Om enheten

Om oss på förvaltningen för Individ & Familjeomsorg i Kungsbacka Vi på Individ och Familjeomsorgen i Kungsbacka ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vårt uppdrag är att erbjuda lättillgänglig hjälp som skapar trygghet och främjar självständighet utifrån individens unika villkor. Vi gör utredningar, behandlar, genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. I vårt uppdrag ingår även att driva boenden för personer med funktionsvariationer, daglig verksamhet och personlig assistans. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår från individens behov och de anhörigas önskemål. På förvaltningen arbetar cirka 800 medarbetare.

Din profil

Vi ser att du har minst en gymnasial utbildning inom vård och omsorg alternativet en utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. B-körkort är ett krav.

Har du erfarenhet av målgruppen är det meriterande. Det är även en fördel om du har erfarenhet att arbeta med personer med olika funktionsvariationer samt erfarenhet av personer som kan få ett utåtagerande beteende. Du trivs att arbeta efter tydliga strukturer och rutiner. Du är lyhörd för andras behov och har förmåga att skapa goda relationer till deltagare och anhöriga. Det är en självklarhet för dig att ha datorn som arbetsredskap. Har du även erfarenhet eller kunskap om alternativ och kompletterande kommunikation, AKK och har erfarenhet att dokumentera och att vara kontaktperson är det mediterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rollen som stödassistent/stödpedagog hos oss

Rollen som stödassistent/stödpedagog inom daglig verksamhet Oasen Vi söker en stödassistent/stödpedagog till vår verksamhet Oasen som riktar sig till personer inom autismspektret. Du kommer att arbeta med att stödja, motivera och utveckla deltagarna i deras aktiviteter samt anpassa dem utifrån personens individuella behov och dagsform. Tydliggörande pedagogik, alternativ och kompletterande kommunikation samt lågaffektivt bemötande är centrala arbetsmetoder inom denna grupp. Verksamheten erbjuder till exempel uteaktiviteter, sinnesrum, musik och olika lådjobb.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start i augusti eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till dagtid, vardagar. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 30 juni 2019.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. I vårt uppdrag ingår även att driva boenden för ensamkommande barn och ungdomar. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/518
Kontakt
  • Anna Angervall Clarin, 0300-83 51 58
  • Diana Fast, 0300-83 53 93
Publicerat 2019-06-17
Sista ansökningsdag 2019-06-30

Tillbaka till lediga jobb