Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Kollaområdet – Kungsbackas snabbast växande område!

Kollaskolan är en F-9 skola i centrala Kungsbacka, med närhet till skog och hav. Vårt läge nära centrum gör oss lättillgängliga via bilvägar och kommunala färdmedel för resande både till och från Kungsbacka och Göteborg.

Vår skola arbetar utifrån barnets hela dag, där social kompetens och lek ses som viktiga delar i barnets hela lärande, vilket gör elevassistentens roll viktig. Hos oss har du som elevassistenten en tydlig och självklar funktion och såväl vuxnas som barns lika värde är en självklarhet.

Vi hävdar ett inkluderande arbetssätt, där vi ger alla elever förutsättningar att lära och utvecklas och för att ge barn goda förutsättningar. I detta sammanhang blir din roll som elevassistent ännu mer markerad. Skolan är verksam inom Välmående Ger Resultat, som är en satsning för barnets välmående och bygger på en helhetssyn kring lärande och hälsa.

Din profil

Som person bör du vara inriktad på barnens bästa i ditt arbete, du bör kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du kan vara flexibel i tanke och handling. Positivt är om du har kunskap eller intresse kring något av områden kring helhetssyn och välmående.

Meriterande är om du erfarenhet och utbildning inom närliggande områden – företrädesvis för barn och unga främst inom årskurs 1 – 3.

Vi söker dig som har erfarenhet av assistentverksamhet eller utbildning inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i heldagsverksamhet.

Rollen som elevassistent hos oss

Nu behöver vi komplettera med ytterligare elevassistent som kan och vill verka för alla elevers lika tillgång till undervisning och omsorg.

Här har du möjlighet att söka arbete som vill arbeta utifrån att det ges förutsättningar till att inte bara inte bara stödja enskilda elever utan också möjlighet att utvecklas själv.

Vi erbjuder

Tjänsten är 80-100% med tillträde 5 augusti eller efter överenskommelse. Välkommen att söka redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 25 juni.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/502
Kontakt
  • Jens Alderblad, 0300- 83 40 19
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-06-25

Tillbaka till lediga jobb