Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

För dig, liksom för oss, är samarbete ett nyckelord och detta genomsyrar din förmåga att skapa delaktighet. Du visar engagemang inför ditt uppdrag och agerar handlingskraftigt i syfte att nå dina mål.

Uppdraget
Som pedagog hos oss ansvarar du tillsammans med övriga kollegor för att ha kul på jobbet varje dag! Du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt!

I denna roll kommer du att vara en del av ett välfungerande elevhälsoteam bestående av skolkurator, skolpsykolog, skolsköterska, samt specialpedagog och speciallärare. I ditt arbete kommer du att delta i ett nära samarbete med rektor och skolans speciallärare/-pedagoger.

Kvalifikationer
Du har en specialpedagogexamen eller speciallärarexamen. Du har hög digital kompetens och är van vid att dokumentera i olika system.

Om oss
Hedeskolan är en F-9 skola, som ligger centralt i Kungsbacka. Vi är en skola med positiv anda, välkomnande atmosfär och ett driv framåt. Vi har stort fokus på kollegialt lärande och strävar efter att vara en lärande organisation som genomsyras av en dela-kultur där alla delar med sig av erfarenheter, lär av varandra och vi hjälps åt att lösa problem. Vi strävar också efter att tillsammans skapa en stimulerande kultur där målet är att var och en på vår skola både utvecklar och utvecklas. Du är en specialpedagog som ”vill, vågar och kan” och vill vara med att skapa en skola i världsklass.

Vi strävar efter att skapa stabila team kring våra elever, för att säkerställa kvaliteten och bygga bort ensamarbete, sårbarhet och stress för våra lärare.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/417
Kontakt
  • Karin Hyensjö, 0300-83 64 03
  • Sandra Svensson, 0300-83 63 99
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-06-09

Tillbaka till lediga jobb