Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vem söker vi?
Vi söker dig som är relationsorienterad, lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta.

Befattningens roll och mål
I rollen som lärare hos oss ansvarar du tillsammans med närmaste arbetslag för att ha givande dagar på jobbet, varje dag. Du ansvarar också tillsammans med andra för att planera och lägga upp verksamheten mot uppställda mål, samt att vara en del av ett stöttande arbetslag.

Du kommer att undervisa i ämnena biologi, kemi och naturkunskap hos oss på Aranäsgymnasiet (enhet 1 och 3). Med närmaste arbetslag på respektive verksamhet planerar, analyserar och utvärderar du den pedagogiska verksamheten. 

Kvalifikationer
Du är behörig gymnasielärare i ämnena biologi, kemi och naturkunskap. Erfarenhet är meriterande.

Mer om oss
Aranäsgymnasiet ligger centralt i Kungsbacka med 10 minuters promenadavstånd från resecentrum. Skolan har ca 1400 elever. På Aranäsgymnasiet finns introduktionsprogram, högskoleförberedande program, yrkesprogram, det internationella programmet International Baccalaureate (IB) samt Gymnasiesärskola.

Skolan är indelad i fem skolenheter med en gymnasiechef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet. Vår elevhälsa består av skolkuratorer, skolsköterskor, skolpsykolog, specialpedagoger och en utbildningssamordnare. Elevhälsan organiseras och leds av den biträdande gymnasiechefen.

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med start HT-19.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/416
Kontakt
  • Anna Wallergård, 0300- 83 32 11
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-06-06

Tillbaka till lediga jobb