Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi tror på kraften av att samarbeta utifrån ett öppet sinne! Vi vill att våra barn genom nyfikenhet, trygghet och fysisk aktivitet ska utforska sin omgivning i syfte att finna kreativa idéer och lekar. Personalen hos oss fokuserar mycket på utomhuspedagogik. Vår förskola jobbar aktivt med bemötande och ett respektfullt förhållningssätt för allas trivsel och positiva klimat. Vill du bli en av oss?

Om oss

Kolla förskola ligger centralt i Kollaområdet med närhet till Kungsbackaån, Kollaskogen samt buss- och tågstation. Kolla förskola består av sex stycken barngrupper som är döpta efter regnbågens färger; röd, orange, gul, grön, blå och lila. Vi har också nära till kulturutbud, som bibliotek och biograf, vilka vi med glädje nyttjar. Vi arbetar i barngrupper som är åldershomogena samt åldersblandade och personalen arbetar i team två och två. Vi har ett projekt med lekgrupper som ett verktyg på vår förskola.

Kolla Viktors förskola ligger mitt emot Kungsbackaskogen, utmed Onsalavägen in mot centrala Kungsbacka. Kolla Viktors förskola består av sex stycken barngrupper som även dem är döpta efter regnbågens färger; röd, orange, gul, grön, blå och lila. Vi arbetar utifrån tanken att barnet är kompetent och unikt. Mångfald bland barn och vuxna upplever vi som en tillgång. Vi arbetar i team två och två.

Båda förskolorna arbetar utifrån Kungsbacka kommuns förskolestruktur, förskola i förändring. Det handlar om att våga tänka nytt, samarbeta på nya sätt, välkomna möjligheter och leverera en förskola med hög kvalité för barns bästa. Vi ser det som en fördel om du har kännedom om detta arbetssätt. Vårt förhållningssätt i arbetet med barnen utgår från relationell pedagogik, även kännedom kring detta ser vi som en fördel.

Vi söker nu en nyfiken och engagerad kollega till oss som Barnskötare. Låter detta spännande?

Din profil

Vi söker dig som är utbildad barnskötare, alternativt har annan adekvat pedagogisk utbildning som vi bedömer likvärdig. Om du har tidigare erfarenhet av målgruppen, ser vi detta som högst meriterande.

Som person är du ansvarsfull, tålmodig, lösningsorienterad, relationsinriktad och en fena på att samverka!

Känner du igen dig? Då uppmanar vi dig att söka!

Rollen som barnskötare hos oss

Du kommer i denna roll tillsammans med Förskollärare att vara delaktig i att forma våra pedagogiska insatser, där planering, utförande, reflektion och utvärdering ingår. Som barnskötare ger du praktisk hjälp och stöd i vardagen samt stimulerar och motiverar våra barn genom lek. En annan viktig del i arbetet är den dagliga föräldrakontakten och bemötandet gentemot barn och kollegor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tidsbegränsad anställning på heltid med tillsättning 2019-08-05 och 6-12 månader fram.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 26 maj 2019.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 5 augusti 2019
Löneform Individuell
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/414
Kontakt
  • Linda Almqvist, 0300-83 77 15
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-05-26

Tillbaka till lediga jobb