Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Smedingeskolan söker efter dig med goda språkkunskaper!

Vill du inspirera eleverna till att uttrycka sig på olika sätt? Ser du språket som vårt främsta verktyg för att kommunicera och förstå sig själv och omvärlden? Tillsammans med dina kollegor skapar du olika vägar för eleverna att nå sina mål.

Befattningens roll och mål
Du arbetar som mentor och ingår i ett arbetslag samt ämneslag. Tillsammans med dina närmaste kollegor planerar, genomför, analyserar och utvärderar ni den pedagogiska undervisningen för en stimulerande lärmiljö.

Din profil
Vi söker dig som är behörig lärare i något/några av följande ämnen; svenska, engelska, spanska och tyska. Du arbetar aktivt med elevinflytande och använder digitala verktyg som en självklar del i undervisningen. Du är en tydlig ledare i klassrummet och värdesätter goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är lugn, lyhörd och ser behovet av ett gott samarbete med kollegor som en förutsättning för att eleverna ska nå sin fulla potential.

Om oss på Smedingeskolan
Smedingeskolan ligger naturskönt i Fjärås med friluftsområde, friluftsanläggning och ett kommunbibliotek i anslutning till skolan. Vi är en 6-9 skola med cirka 360 elever, som organiseras i två spår. Arbetslagens mål är att alla elever är allas ansvar samt att varje elev ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid/heltid (50-100%) från terminsstart, hösten 2019. Välkommen med din ansökan senast 16 maj.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Terminsstart, HT 2019 eller enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönsättning.
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Fjärås
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/314
Kontakt
  • Rektor Catarina Molin, 0300- 83 53 06
Publicerat 2019-04-18
Sista ansökningsdag 2019-05-16

Tillbaka till lediga jobb