Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Observera!
Den här tjänsten har fått en intern lösning och kommer för närvarande och därför ej vara sökbar. Ansökningar som inkommit efter 10/2 2019 kommer således ej behandlas. Annonsen ligger kvar hela ansökningstiden ut med denna information till er som eventuellt är eller varit intresserade av denna tjänst. Tack för visat intresse och välkommen att söka till Kungsbacka kommun igen vid senare tillfälle.

Rollen som förskollärare hos oss
Hos oss har du som förskollärare ett gott bemötande mot såväl barn som vårdnadshavare och kollegor. Alla som vistas i våra lärmiljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade. Tillsammans med förskollärare och barnskötare planerar, genomför och utvärderar du den pedagogiska verksamheten. Förskolan är inne i en stark utvecklingsfas utifrån Förskola i förändring med barnens bästa i fokus. Det innebär att det blir regelbundna pedagogiska samtal och reflektionstillfällen kring förskolans uppdrag och mål samt aktuell forskning.

Under din anställning får du en egen Ipadmini för att förenkla uppdraget kring dokumentation av barns lärande samt det systematiska kvalitetsarbetet. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas som förskollärare!

Om oss på Måå förskola
Måå förskola ligger centralt i Fjärås och tillhör pedagogiskt område Söder. Förskolan har närhet till naturen och har en stor, härlig utemiljö som inbjuder till varierande lek och lärande. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Förskolan har Mulleverksamhet i enlighet med Friluftsfrämjandets normer. Denna riktar sig till de äldsta barnen på förskolan där barnen får ta del av regelbundna skogsupplevelser. Under större delen av dagen är barnen indelade i mindre barngrupper. Förskolans fokusområde är språk och arbetar med att utveckla språkstimulerande lärmiljöer. Under läsåret 18/19 deltar all personal i Skolverkets kompetensutvecklingsinsats ”Läslyftet för förskolan”, som bygger på det kollegiala lärandet. Förskolan använder IKT tillsammans med barnen till att producera, kommunicera, upptäcka, dokumentera och vara kunskapssökande. Barnen ska hos oss få möta lärplattans många möjligheter och därmed öka sin digitala kompetens.

Ett barnhälsoteam bestående av specialpedagog, logoped, psykolog och förskolechef är kopplat till förskolan för att bidra till utveckling, ökad kvalitet och likvärdighet i verksamheten. 

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du är en uppdragsmedveten förskollärare som kan skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska lärprocesser. Du har ett positiv förhållningssätt, är lyhörd och sätter barnens behov och verksamhetens bästa i centrum. Du ska vara öppen för förändringar, vara utvecklingsbenägen och intresserad av att skapa goda relationer och ett nära samarbete med kollegor och vårdnadshavare. Du har förmåga att arbeta självständigt och tar egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid from 18 mars 2019 eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 15 februari 2019.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 18 mars 2019 eller enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/24
Kontakt
  • Förskolechef Linda Kullenberg, 0300- 83 53 04
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-15

Tillbaka till lediga jobb