Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Kapareskolan söker kulturbärare som vill bidra med goda initiativ och handlingskraft i syfte att göra skillnad för våra unga medborgare. Vi söker yrkesstolta kollegor, som ser positivt till kollegialt lärande och vår dela-mera kultur. Du kommer till oss, inte bara för att jobba, utan på grund av ditt inre engagemang i våra elever.

Vi söker nu en ny kollega för att undervisa i slöjd, i kombination med annat ämne i årskurserna 7 till 9.

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning för vårterminen 2019 med undervisning i textilslöjd (70-100%). Vi erbjuder också från höstterminen 2019 en tillsvidareanställning i trä- och metallslöjd i kombination med annat ämne, t.ex. teknik eller engelska.

Rollen som lärare hos oss
I denna roll kommer du tillsammans med ditt arbetslag att planera, undervisa, analysera och utvärdera arbetet enligt läroplanen. För oss är det en självklarhet att du kan anpassa din undervisning efter varje individs unika behov. Vi uppmuntrar till nytänkande och ett lärande som relaterar till skola-omvärld. Mentorskap ingår i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd i kombination med annat ämne. Har du tidigare erfarenhet av yrkesrollen är detta meriterande. Som lärare är du ansvarstagande och tydlig i din kommunikation. Du är skicklig på att samspela med andra och skapar hållbara relationer som bygger på ömsesidig respekt.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss på Kapareskolan
Kapareskolan ligger i en traditionsrik sjöfararbygd centralt på Onsalahalvön med Kungsbacka som närmaste stad men det är inte heller långt till storstaden Göteborg. Det attraktiva läget med närhet till havet och landsbygden ger skolan stora möjligheter till aktiviteter utanför klassrummet.

Vi är en 7-9 skola och svarar för den fortsatta utbildningen av de barn som tidigare gått på tre stycken F-6 skolor i Onsala. Skolan är indelad i fyra parallella arbetslag om fyra till sex klasser i varje arbetslag. Speciallärare/pedagoger utgör ett femte arbetslag. Drygt 50 personer arbetar på skolan och vi har cirka 460 elever.

Beskriv gärna i din ansökan vilket uppdrag du är intresserad av och sysselsättningsgrad, så ska vi försöka förverkliga en riktigt god vardag.

Sista ansökningsdag är 27 januari. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/17
Kontakt
  • Rektor Anders Svensson, 0300- 83 57 02
  • Rektor Ingrid Schiller, 0300- 83 57 01
Publicerat 2019-01-12
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Tillbaka till lediga jobb