Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Tror du liksom vi att varje individ har sitt unika sätt att lära? Vill du jobba utifrån ett helhetsperspektiv, där vi tillsammans jobbar för att lyfta och utveckla våra elever och varandra? 

Bor du söder eller norr om Kungsbacka? Till Aranäsgymnasiet är det enkelt att pendla, både med cykel, tåg eller buss. Vi finns 10 minuters promenadavstånd från Kungsbacka resecentrum. Visst har vi närhet till kulturutbud, promenadstråk och lunchrestauranger!

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill bidra till en arbetsplatskultur, där inre motivation tar oss till nya idéer. Vi söker trygga ambassadörer som bidrar med omtanke, tålamod, initiativ och handlingskraft i syfte att göra skillnad för våra unga medborgare. Du kommer till jobbet på grund av ditt pedagogiska engagemang och bidrar med din dela-mera attityd. Vi lägger stor vikt vid din förmåga till struktur, ditt inkluderande sätt att samarbeta och personlig lämplighet.

Vilka uppdrag finns att söka?
Hos oss är din goda inställning viktigast, men såklart vill vi också att du är legitimerad lärare med behörighet för ditt sökta uppdrag. Tillsvidareanställning på heltid, enligt följande:

* Lärare i Teknik och Konstruktion, med placering på Teknikprogrammet.

* Lärare i något/några av följande ämnen: Svenska som andraspråk, Idrott & hälsa, Svenska eller Engelska, med placering på Introduktionsprogrammen.

* Lärare i Matematik och NO-ämnen (gärna med kunskaper i arabiska), med placering på Introduktionsprogrammen – språkintroduktion.

Om oss på Aranäsgymnasiet
Vi erbjuder ett tiotal nationella program samt gymnasiesärskolans individuella program. Vi utbildar utifrån egna förutsättningar och ser olikheter som positivt! Skolan har en estetisk profil, som genomsyrar verksamheten och vi jobbar tillsammans för att ge våra elever ett meningsfullt vuxenliv såväl i yrkeslivet, som på fritiden. Läs gärna mer om oss, här.

Introduktionsprogrammen
Hos oss tar vi tillvara på individens speciella talanger och kunskaper. Vi arbetar med ett helhetsperspektiv utifrån individen. Gemensamt för alla introduktionsprogram är att skapa en individuell studieplan för eleven, med vilja och möjlighet att komma in på ett nationellt program eller kunna etablera sig på arbetsmarknaden.

Teknikprogrammet
Vi är ett högskoleförberedande program som berör ämnen inom t.ex. naturvetenskap, teknik, arkitektur, design och entreprenörskap. Målet är att utveckla elevernas kunskaper om teknik och dess utveckling, men likaså teknikens roll i samspel mellan natur och människa med utgångspunkt i hållbar utveckling.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/8
Kontakt
  • Rektor Sofia Rådström, 0300- 83 35 22
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-02-03

Tillbaka till lediga jobb