Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Om oss på Gårdskulla förskola
Gårdskulla förskola ligger i centrala i Kungsbacka, med närhet till pendeltåg. Placeringen erbjuder närhet till grönområden, skogen och det kulturella utbud som finns i staden. Förskolan består av två avdelningar där barnen är placerade med hänsyn till ålder på Upptäckarna eller Uppfinnarna. Under 2020 kommer vi flytta vår verksamhet till nya lokaler i Sommarlusthuset. Just nu är vi med i processen kring ritningar och val av material i lokalerna. Den nya förskolan kommer ha plats för ca 65 barn istället för de 40 barn vi har plats för idag.

Vi försöker ständigt utveckla vårt förhållningssätt och våra tankar. Miljöerna vi vistas i och materialet vi nyttjar är barnanpassat och tillgängligt. Vi finns till för barnen och hjälper de i sin resa att förstå sin omvärld. Stor vikt läggs vid skapandeprocessen, det är inte den färdiga produkten som är i fokus utan vägen dit. Vi använder också de digitala verktygen som en naturlig del i barnens lärande. Just nu arbetar vi med barns språkutveckling i fokus.

En av våra medarbetare går nu i pension och vi söker därför en förskollärare som vill vara med och forma den pedagogiska verksamheten tillsammans med oss!

Din profil
Vi söker dig som är utbildad förskollärare med god dokumentationsförmåga. Som person är du engagerad i ditt arbete, utåtriktad och socialt aktiv. Du har förmåga att skapa kontakt och underhålla relationer med kollegor, barn och föräldrar. Du är öppen för nya tankar, idéer och arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid from 1 feb 2019 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 17 december 2018, intervjuer sker löpnade.

Om Kungsbacka kommun
I Kungsbacka växer framtiden. Idag bor ungefär 78 000 invånare i kommunen och vi blir stadigt fler, som en av landets främsta tillväxtkommuner spelar hög kvalitet och en god service till invånarna en avgörande roll. För att åstadkomma det låter vi kunnande, öppenhet och självständighet genomsyra allt vi gör. Ett gott bemötande skapar trygghet för invånarna. Vi arbetar aktivt med vår arbetsplats kultur vi välkomnar, vi samarbetar, vi levererar och vi tänker nytt.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 februari 2019
Löneform Individuell
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/985
Kontakt
  • Förskolechef Maria Dahlén, 0300-83 45 59
Publicerat 2018-12-04
Sista ansökningsdag 2018-12-05

Tillbaka till lediga jobb