Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Om tjänsterna hos oss
Vi söker nu flera lärare i något av följande ämnen: svenska, engelska, matematik, idrott, svenska som andraspråk. Du kommer att undervisa i årskurs 4-9 i något av ovanstående ämnen eller i olika ämneskombinationer.

Som pedagog hos oss ansvarar du tillsammans med övriga kollegor för att ha kul på jobbet varje dag! Du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt!

Din profil
Vi söker dig som har lärarlegitimation gärna med behörighet i ett eller flera av ovanstående ämnen. Du använder digital teknik som en naturlig del i lärprocesserna och är van vid att arbeta med lärande bedömning. Du är en lärare som ”vill, vågar och kan” och vill vara med att skapa en skola i världsklass.

För dig, liksom för oss, är samarbete ett nyckelord och detta genomsyrar din förmåga att skapa delaktighet. Du visar engagemang inför ditt uppdrag och agerar handlingskraftigt i syfte att nå dina mål.

Om Hedeskolan
Hedeskolan är en F-9 skola, som ligger centralt i Kungsbacka. Vi är en skola med positiv anda, välkomnande atmosfär och ett driv framåt. Vi har stort fokus på kollegialt lärande och strävar efter att vara en lärande organisation som genomsyras av en dela-kultur där alla delar med sig av erfarenheter, lär av varandra och vi hjälps åt att lösa problem. Vi strävar också efter att tillsammans skapa en stimulerande kultur där målet är att var och en på vår skola både utvecklar och utvecklas.

Vi strävar efter att skapa stabila team kring våra elever, för att säkerställa kvaliteten och bygga bort ensamarbete, sårbarhet och stress för våra lärare. På skolan finns ett välfungerande elevhälsoarbete med ett elevhälsoteam bestående av skolkurator, skolpsykolog, skolsköterska, samt specialpedagog och speciallärare.

Erbjudande & ansökan
Vi erbjuder flera tillsvidareanställning på heltid (vi är flexibla kring tjänstgöringsgrad beroende på önskemål och ämnesbehörighet) med tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 december 2018.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt övernskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/982
Kontakt
  • Sandra Svensson, rektor, 0300-83 63 99
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Tillbaka till lediga jobb