Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Om oss på Särö pedagogiska enhet
Särö förskola ligger i centrala Särö med naturen som granne. Vi har en stor förskolegård som inbjuder till varierande lek och lärande.

Alla som vistas i våra miljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade. Vi fokuserar på att barnen inte ska ha för många relationer runt sig dagligen och att de ska finnas i ett tryggt sammanhang. För att kunna möta detta är barnen i mindre grupper under större delen av dagen och vi anpassar struktur och miljö.  I vårt förhållningssätt utgår vi ifrån Relationell pedagogik och vägleder barnen i det sociala samspelet genom att respektera och lyssna på varandra.

Rollen som förskollärare hos oss
I din roll som förskollärare hos oss har du delat ansvar för att planera, genomföra och utvärdera för att därefter utveckla verksamheten tillsammans med kollegorna på förskolan. Vi tycker det är viktigt att du är uppdragsmedveten och har förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ. Du ser till att barnens och verksamhetens bästa hela tiden står i fokus. Det är barnens ålder, intressen och behov som styr hur vi skapar våra lärmiljöer inom- och utomhus.

På förskolorna genomför vi under läsåret en fortbildningsinsats där vi kopplar samman förslaget på reviderad läroplan, undervisnings begreppet i förskolan och Relationell pedagogik för att förbättra vår verksamhet än mer. Vi utbyter kollegialt lärande genom olika sammankomster på förskolorna i området.

På Särö förskola finns det stora möjligheter att utvecklas som förskollärare.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare och vill utvecklas och lära tillsammans med barn och kollegor. I ditt förhållningssätt är du flexibel utifrån barnens behov och utveckling. Du känner ansvar för att skapa en god relation med barnen, vårdnadshavarna och kollegorna. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och förhållningssätt. Du är naturligtvis insatt i läroplanen och arbetar med den genom att leda, reflektera och utveckla det pedagogiska arbetet så att barnens lärande och utveckling stimuleras och utmanas.

Du är intresserad av din egen utveckling och lärande vilket du visar som förebild för barnen och kollegor. Detta synliggör du genom att pröva nya metoder och arbetssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start 7/1-19 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30/11-18. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk med hänsyn till LAS.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 7 januari 2019 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell löneform
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/898
Kontakt
  • Linda Johansson, 0300 835455
Publicerat 2018-11-09
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Tillbaka till lediga jobb