Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Brinner du för VA, samhällets infrastruktur och smarta lösningar? Vill du vara med och utveckla Kungsbacka? Då söker vi dig som projektledare till VA Projekt!

På VA Projekt inom förvaltningen för Teknik jobbar ett trevligt gäng ingenjörer som tillsammans planerar och bygger framtidens vatten- och avloppsförsörjning i expansiva Kungsbacka kommun.

Arbetsuppgifter
Som projektledare driver du självständigt projekt från start till mål. Fokus ligger på projektledning och planering av investerings- och utvecklingsprojekt. Du kommer också att medverka i detaljplaneprocessen och VA-utbyggnad inom exploateringar.

Rollen innebär kontakter med andra förvaltningar, konsulter, entreprenörer, abonnenter och myndigheter. Du kommer att presentera resultat, beslutsunderlag och utredningar för politiker och förvaltningsledning. Du arbetar under stort eget ansvar och möjligheterna till personlig utveckling är goda.

Kvalifikationer
Du har relevant civilingenjörs- eller högskoleutbildning och har jobbat några år som VA-ingenjör med t ex projektering, utredning, modellering eller VA i detaljplanearbete. Har du tidigare erfarenhet som projektledare inom VA samt erfarenhet av kommunal verksamhet är det meriterande.B-körkort är ett krav.

Du är strukturerad med god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du är prestigelös och drivande, du tar egna initiativ och hanterar komplexa problem på ett effektivt och klokt sätt. Du arbetar bra tillsammans med andra och delar gärna med dig av din kunskap. För att lyckas i rollen behöver du ha en god kommunikativ kompetens och trivas med att samverka både internt och externt.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter och vet att vi gör nytta.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Teknik
Vid Förvaltningen för Teknik arbetar 170 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastruktur i hela kommunen. Vi ansvarar bland annat för gator och gatubelysning, färdtjänst, gång och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvattenproduktion, avloppsrening och allmänna VA-ledningar, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 23 november 2018.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/890
Kontakt
  • Frida Moberg, 0300 83 8929
Publicerat 2018-11-09
Sista ansökningsdag 2018-11-25

Tillbaka till lediga jobb