Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi är en skola som tror på kraften utav inflytande. Vi vill att elever och föräldrar ska få vara med och påverka utvecklingen, genom dialog och samverkan med medarbetare och rektorer. Vi söker nu en ny kollega som Vill, Vågar och Kan!

Rollen som lärare
Hos oss På Varlaskolan arbetar du tillsammans med lärarkollegor och övrig personal. Du har avsatt tid för samarbete med ämneskollegorna. Samspel med elevhälsans personal och rektor är också en viktig del av uppdraget. Vår styrka ligger i det kollegiala och tvärprofessionella samarbetet. I tjänsten ligger för närvarande undervisning i franska och engelska. Mentorskapet är i årskurs 7 och delas med en kollega.

Din profil
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet i franska, engelska och svenska. Som lärare är du tydlig i din kommunikation och du är skicklig på att samspela med andra. Du skapar hållbara relationer som bygger på ömsesidig respekt. Ditt sätt att leda skapar engagemang och delaktighet. Du arbetar utifrån att det är våra elever och vet att en god måluppfyllelse förutsätter ett effektivt samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Verksamhetens uppdrag
Vårt mål på förvaltningen Förskola och Grundskola är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling.

Sammanlagt är vi 2 500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Om oss
Varlaskolan ligger centralt i Kungsbacka i närheten av kulturhuset Fyren, idrottsanläggningar och naturen. Skolan har från höstterminen 2018 ca 600 elever i årskurs sex till nio. En tredjedel av eleverna söker sig hit från andra delar av Kungsbacka kommun.

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 december eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 2 november 2018.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/843
Kontakt
  • Rektor Elisabet Teghult Mayner, 0300-83 36 53, alt. Elisabet.teghult@kungsbacka.se
Publicerat 2018-10-23
Sista ansökningsdag 2018-11-02

Tillbaka till lediga jobb