Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och påverka våra barns lärprocesser och sociala utveckling, utifrån stimulerande gruppdynamik och en motiverande miljö? Tror du på samarbete och IKT som värdefulla verktyg? Då uppmanar vi dig att söka till oss!

Om oss på Tingbergsskolan
Tingbergsskolan är en F-6-skola med cirka 430 elever. Vi tillhör pedagogiskt område Centrum i Kungsbacka kommun, med närhet till populära lunchrestauranger, shoppingcenter och buss- samt tågstation. Skolan är mycket trivsam med nära kontakt mellan pedagoger och elever.

Trivsel och tillit är ledord för såväl elever som personal. Vi arbetar med ett tydligt ledarskap, tydliga mål, kommunikation och struktur. Låter det spännande? Läs gärna mer om vår skola, här

Rollen som fritidspedagog hos oss
Tingbergsskolan söker tre fritidspedagoger till våra fritidshemsavdelningar. Du kommer att tillsammans med din närmsta kollega arbeta vid och ansvara för upplägg av den pedagogiska verksamheten vid en av våra fritidshemsavdelningar. Grupperna består av ca 35 barn i åk F-2. I tjänsten ingår lärararbete i klass.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller har erfarenhet av att arbeta på fritidshem. Du är väl förtrogen med våra styrdokument och du har en tydlig bild av hur du vill driva fritidshemmets kvalitetsutveckling framåt. Du har en helhetssyn på barns lärande och utveckling som förenar pedagogik med omsorg. Som person är du öppen, glad och initiativrik. Du har sinne för ordning och strukturerar självständigt ditt arbete.

Känner du igen dig? Gör dig redo för en glädjefull resa tillsammans med oss!

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 6 augusti. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 4 maj.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 6 augusti.
Löneform Individuell
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/269
Kontakt
  • Anna-Karin Källén, rektor, 0300-83 46 96
  • Petra Aadland, rektor, 0300- 83 43 94
Publicerat 2018-04-17
Sista ansökningsdag 2018-05-04

Tillbaka till lediga jobb