Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Tycker du om att planera och samordna? Gillar du att utveckla nya tekniska arbetssätt för att förenkla arbetet i arbetsgruppen? Då kan du vara den Administratör vi söker till Vård & Omsorgs Vikarieenhet!

Om oss på vikarieenheten
Vikarieenheten förser både hemtjänst och särskilda boenden med timvikarier, när behoven uppstår. Enhetens huvudsakliga uppgift är att rekrytera nya timvikarier och bemanna vakanser på alla enheter inom Vård & Omsorg.

Vi introducerar även nya timvikarier samt arbetar med personaladministrativa uppgifter. Idag arbetar sex medarbetare tillsammans inom enheten med olika specifika ansvarsområden. Vi söker nu en person som kan vara behjälplig inom samtliga områden.

Din roll som administratör hos oss
Som administratör inom vår vikarieenhet kommer du att ta emot beställningar från verksamheterna och matcha de mot tillgänglig omsorgspersonal. Vi hjälper beställande enheter med bemanning genom fördelning av uppdrag och inbokning av timvikarier. I rollen ingår även introduktion av vikarier, hantering av administrativt arbete, framförallt via vårt bemanningssystem Medvind. Vi förväntar oss ett nära samarbete med alla våra verksamheter och att du har en vilja att vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete, exempelvis som koordinator, samordnare eller annat planering- och bemanningsarbete alternativt att du är under utbildning. Det är meriterande om du har arbetat i Medvind. Vi förutsätter att du har god datorvana, god svenska i tal och skrift samt att du behärskar de vanligaste programmen som används i Microsoft Office.

Som person är du strukturerad, tar ansvar och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs med att arbeta i en miljö där det händer mycket och har lätt för att snabbt ändra ditt arbetssätt och prioritera om. Du har ett gott bemötande, tycker om att ha många bollar i luften, har lätt för att samarbeta tillsammans med andra och är mån om att hitta lösningar.

Vi erbjuder behovsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar alla dagar i veckan. Du ska kunna arbeta (minst) 2-3 dagar i veckan och en helg i månaden samt veckorna 25-34 i sommar.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 22 februari 2018.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning.
Anställningen avslutas
Antal lediga befattningar 1
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/106
Kontakt
  • Enhetschef Sonja Svensson, 0300- 83 51 77
  • Personaladmin Pierre Gavette & Anna Berg , 0300- 83 66 66
Publicerat 2018-02-14
Sista ansökningsdag 2018-02-22

Tillbaka till lediga jobb