Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Iseråsskolan ligger längst ut på Onsalahalvön med närhet till naturen och lite drygt ett stenkast bort ligger havet. Vi är ett gott, härligt team som nu söker en engagerad och duktig medarbetare. Så passa på du som är fritidspedagog och vill ha nya vyer och roliga utmaningar.

Om oss
Iseråsskolan 170 år. Onsalas första fasta folkskola stod klar i september 1847 i Mariedal. Det var Iseråsskolan som i år firar 170 år som skola. Eleverna var på den tiden tvungna att kunna läsa och skriva innan de fick börja.

Vi är en F-6 skola med 19 klasser, cirka 420 elever och med stadigt ökande elevantal. Skolbarnomsorgen är integrerad i verksamheten för förskoleklass till årskurs 2. Vi har också fritidsklubbar för de äldre barnen. Alla klasser är från hösten 2014 åldershomogena.

Fritidshemmets uppdrag
Som fritidspedagog blir du en del av arbetslaget som ansvarar för verksamheten på fritidshem 3-6 Mattisborgen och Borkafästet efter skoltid. Du kommer att tillsammans med arbetslaget på fritidshemmet, planera, genomföra samt utvärdera verksamheten. Fritidshem för åk 3-6 har sin verksamhet i fina lokaler som ligger angränsande till skolan. Du kommer också att vara resurs i något av arbetslagen på F-6 under skoltid. Vi arbetar i arbetslag och för oss är arbetsglädje och samarbete viktiga ledord. Vi vill tillsammans skapa en helhetssyn på elevens utveckling och lärande.

Vi söker dig som vill ligga i framkant och vara med och utforma morgondagens skola!

På Iseråsskolan arbetar vi utifrån ett helhetstänk kring eleverna, där hela skoldagen är lika viktig och nödvändig. Vi har gemensamt skapat en vision som genomsyrar vårt arbete, där

Alla barn är allas, vi vågar pröva något nytt, vi respekterar varandra, vi behandlar andra som vi vill bli behandlade själva, vi ser olikheter som en tillgång.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller har annan pedagogisk examen som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Behörighet att undervisa i hemkunskap, musik, bild eller idrott är meriterande.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start 8 januari 2018. Anställningen är en semestertjänst

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 29 oktober 2017.

#LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 8 januari 2018
Löneform Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/751
Kontakt
  • Rektor Rut Hagman, 0300- 83 58 02
Publicerat 2017-10-13
Sista ansökningsdag 2017-10-29

Tillbaka till lediga jobb