Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du en av dem som gärna utvecklar din undervisning och som tycker om att lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor? Då finns det elever och lärare på Åsaskolan som gärna skulle vilja ha dig som lärare och kollega nästa år!

Åsaskolan
Åsaskolan ligger mitt inne i Åsa tätort. Det är en F-9 skola med 690 elever och verksamheten leds av tre rektorer. På skolan bedrivs ett långsiktigt utvecklingsarbete med kollegialt lärande med fokus på bedömning för lärande. Vi arbetar också med olika utvecklingsområden för att förverkliga Åsaskolans vision. Vi arbetar sedan 2014 i årskursvisa arbetslag med täta samarbeten. Läs gärna mera om oss, vår vision och vårt arbete på vår blogg.

Rollen som lärare år hos oss
I ditt uppdrag arbetar du som lärare i årskurs 1-3. Nu är tjänsten i årskurs 1 och uppdraget delas av två lärare. I din lärarroll kommer det finnas tid för kollegialt lärande och att tillsammans med närmaste kollegor att planera, genomföra, analysera och utvärdera den pedagogiska undervisningen, för en stimulerande lärmiljö. Åsaskolan deltar i Läslyftet.

En hälsning och önskan från vårt elevråd på Åsaskolan

Att du kan anpassa undervisningen efter elevers utveckling och behov. Att du är en lärare som är bra på relationer. Att du är en lärare som kan variera din undervisning. Att du är en bra ledare och tydlig med vad som gäller för oss elever.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad lärare med bred behörighet för undervisning i åk 1-3 Du är engagerad i utvecklingen av din undervisning och bekväm med att använda IT. Du arbetar aktivt med elevinflytande och är lugn, trygg och flexibel i ditt sätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du samarbetar framgångsrikt med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du skapar goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare och värdesätter ett gott arbetsklimat med nära till skratt.

Vi erbjuder tillsvidaretjänst på 100% procent med start 20/9 2018 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 29/8 2018. Intervjuer sker kontinuerligt så vänta inte med din ansökan!

Om Kungsbacka kommun
I Kungsbacka växer framtiden. Kommunen har 78 000 invånare och är en av de mest expansiva i Sverige. Här är nära till naturen och havet – och bara 20 minuter till Göteborg. Vi som jobbar på Kungsbacka kommun ser till att invånarna får god service med hög kvalitet. Det gör vi genom att låta kunnande, öppenhet och självständighet genomsyra allt vi gör. Ett gott bemötande skapar trygghet för invånarna. Vi arbetar aktivt med vår gemensamma värdegrund, Bitt, vilket står för bemötande, inflytande, tillgänglighet och trygghet. Läs gärna mer om oss och vårt arbete på www.kungsbacka.se.

Mer information lämnas av: Rektor Elisabeth R Karlsson Telefon: 0300-836806

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/621
Kontakt
  • Elisabeth R Karlsson , 0300-836806
Publicerat 2018-08-10
Sista ansökningsdag 2018-08-29

Terug naar vacatures