Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Om oss på Bukärrsgårdens äldreboende
Bukärrsgårdens äldreboende ligger i Särö 10 km från Kungsbacka centrum. I köket tillagas cirka 200 portioner mat per dag. Vi lagar måltider som servers på Bukärrsgårdens äldreboende och i den intilliggande matsalen. Dessutom tillagar och portionerar vi mat som distribueras äldre som bor hemma av personal inom hemtjänsten. Vi skickar även mat till en skola i Kullavik.

Rollen som ekonomibiträde hos oss
Arbetstiden är schemalagd enligt ett femveckorsschema med tjänstgöring två av fem helger. Köket är bemannat med sex personer inklusive restaurangchefen.

Vi söker dig som är matlagningskunnig och som vill jobba som måltidsbiträde hos oss. Du ska även kunna hoppa in i kok/diet vissa dagar på ditt schema.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom restaurang och storhushåll eller erfarenheter som bedöms likvärdiga och från liknande verksamheter. Vi vill att du har kunskap om och erfarenhet av specialkost. Grundläggande datorkunskaper för beställningar i e-handel och personalrapportering samt goda hygienkunskaper är en förutsättning i arbetet.

Du kan arbeta självständigt och effektivt och är kundorienterad med en utpräglad känsla för service. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot kunden och har intresse, vilja och förmåga att samarbeta med kollegorna i köket. Du tar ansvar för din uppgift och är duktig på att organisera och planera ditt arbete.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 53 % med tillträde 1 mars-18 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 31 januari-2018.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk med hänsyn till LAS.

 #LI-KUNGSBACKA

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 53%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/25
Kontakt
  • Restaurangchef Anna Willermark, 0300-83 89 63
Publicerat 2018-01-12
Sista ansökningsdag 2018-01-31

Retour aux postes vacants